banner

Varför FSY?

Löser både administration & informationsbehov

Vi har skapat ett system för att enkelt lösa samtliga administrations och informationsbehov i olika typer av föreningar, från en och samma plats. Din förening får en egen färdig webbplats som blir en central punkt för administration samt information. Systemet är helt webbaserat, dvs du kan administrera systemet när du vill och från vart du vill, allt som behövs är en dator med internetuppkoppling. Systemet kräver inga kunskaper i programmerig el dylikt och har du grundläggande datorvana kan du hantera FSY. En annan fördel med detta är att man i föreningen lätt kan dela på arbetet med att uppdatera hemsidan.

Webbpubliceringssystem + smarta funktioner

I korthet har vi har kombinerat ett "Content Management System" dvs en webbplats där du kan styra innehållet själv, med ett flertal smarta funktioner som en förening kan tänkas behöva. Systemet innehåller bla funktioner som medlemsregister, nyhetspublicering, nyhetsbrev, händelsekalender, fakturering mm, allt enkelt hanterat via en bakomliggande kontrollpanel.

Anpassningsbart system

Eftersom vi har utvecklat systemet själva kan vi enkelt skräddarsy system efter behov, eller utveckla nya tilläggsmoduler till olika typer av föreningar. Vänligen kontakta oss om din typ av förening behöver någon slags specialmodul, det kan tex vara en funktion för startlistor till en idrottsförening eller en modul för observationer av fåglar till en ornitologisk förening. Välkommen att kontakta oss med förfrågningar om detta!